Menu Sluiten

Algemene vragen

Wat voor soort muziek draait Hallokids Radio?

Bij ons hoor je de grootste hits van nu en muziek voor en door kids. Dat betekent dat je bekende popliedjes voorbij hoort komen maar ook muziek van K3, Kinderen voor Kinderen en nog veel meer. De liedjes worden van elkaar afgewisseld waardoor er een goede mix ontstaat die leuk is voor iedereen.

Voor wie is Hallokids Radio geschikt?

Hallokids Radio is er speciaal voor gezinnen met kinderen in de leeftijd t/m 10 jaar. Door de afwisseling in muziek is het voor iedereen leuk om naar te luisteren.

Ik heb een tekening gemaakt voor een van de DJ’s van Hallokids Radio. Hoe kan ik ‘m opsturen?

Wat lief! We ontvangen de tekening graag zodat we hem kunnen ophangen in de studio. Stuur een mailtje naar studio@hallokidsradio.nl dan zorgen wij dat je het juiste adres krijgt.

Hoe kan ik contact opnemen met Hallokids Radio?

Je kan een berichtje sturen naar studio@hallokidsradio.nl, een Whatsappje sturen naar: 06-38902281 of het formulier op deze website invullen.

Ik wil graag meedoen aan de prijsvraag. Hoe doe ik dat?

Iedereen mag meedoen aan de prijsvraag op Hallokids Radio. Je kan op verschillende manieren je goede antwoord insturen. Het prijsvraagformulier vind je in de menubalk bij Acties. Daarnaast kan je ook een berichtje sturen naar studio@hallokidsradio.nl of een Whatsappje sturen naar: 06-38902281

Ik wil me graag opgeven voor mijn verjaardag. Hoe doe ik dat?

We vinden het erg leuk om een jarige job in het zonnetje te zetten op zijn verjaardag. Elke schooldag feliciteren we de jarigen om half 8 in de ochtendshow. Je kan een berichtje sturen naar studio@hallokidsradio.nl of een Whatsappje sturen naar: 06-38902281

Zijn er ook producten van Hallokids Radio te koop?

Hallokids Radio heeft een leuke webshop met verschillende producten. We hebben onder andere coole rugzakken voor mee naar school en lekker warme Hoodies. Een aantal producten worden ook aangeboden in volwassen maten. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Technische vragen

Is er ook een app?

Ja er is een speciale Android app beschikbaar. Die kan je downloaden van onze website. Klik hier om naar de download pagina te gaan.

Hoe kan ik Hallokids Radio luisteren?

Hallokids Radio is een online radiozender. Dat betekent dat het alleen via internet te beluisteren is. Je kan je mobiel, tablet, tv of Google Home speaker voor gebruiken.

Waar kan ik Hallokids Radio luisteren?

Je kan op verschillende manieren naar de radiozender luisteren. Dat kan via de website van Hallokids Radio, Google Home, onze app en via verschillende portalsites. Je kan ons vinden bij JUKE, TuneIn en radiozenders.fm

Ik hoor geen geluid als de radio aanstaat. Hoe kan dat?

Het kan zijn dat je geen goede internetverbinding hebt. Check je verbinding nogmaals. Kijk ook even of je volume van de telefoon of PC aanstaat. Mocht dat niet helpen, stuur dan een mailtje naar ons dan gaan wij kijken wat het probleem zou kunnen zijn.