Menu Sluiten

Elke maandag t/m vrijdag van 6:00u tot 9:00u hoor je de ochtendshow op Hallokids Radio: “Opstaan met Arnoud & Mayoni!” Vrolijkheid voor schooltijd met de leukste liedjes en praatjes. Maar ook een ontbijttip, ochtendgymnastiek en natuurlijk de geheime 10 voor 7 prijsvraag. Luister je mee?

Woensdagmiddag

Elke woensdagmiddag van 16.00u tot 18.00u hoor je DJ Johan met het programma “De Week door 2”. Hij weet veel van muziek en is ook nog drummer, hoe cool is dat?! Johan zorgt voor een hele vrolijke woensdagmiddag op de radio!

Vrijdagmiddag

Elke vrijdagmiddag van 16.00u tot 18.00u sluiten DJ Arnoud en DJ Mayoni de week feestelijk af en luiden ze het weekend in. Een feestje op de radio met extra veel dansmuziek! En natuurlijk moppentappen om 16.45u.

Elke zaterdag- en zondagochtend om 09.00u tot 09.30u is het tijd voor ‘De Dirk Scheele Show’. Samen met zijn gitaar neemt Dirk de luisteraars mee op reis. De show heeft iedere week een nieuw thema met bijpassende liedjes van Dirk en van andere artiesten die hij een warm hart toedraagt!